11 lucruri pe care le-am aflat fiind adult, dar pe care mi-aș fi dorit să le cunosc mai devreme


Test

Recunoaște, au fost momente când ai regretat că nu ai știut ceva la timpul potrivit. Au fost momente când ți-a părut rău de unele decizii și erai convins că dacă gândeai astfel și atunci, altfel era. De asta, poate că e momentul să citești aceste gânduri.

11 lucruri pe care le-am aflat fiind adult, dar pe care mi-aș fi dorit să le cunosc mai devreme

Nimic important nu vine ușor

Dacă vrei să fii cu adevărat bun la ceva, fie că te dedici vieții personale, fie că te gândești la o carieră profesională, trebuie într-adevăr să muncești pentru asta. Trebuie să fii dispus să-ți pui inima și sufletul în orice, odată ce decizi că ești devotat acestui lucru.

Fă întotdeauna munca pe care o iubești

Petrece mult timp făcând-o.  Alege cu atenție cine vrei să devii și ai grijă ca, în fiecare dimineață, să te ridici din pat motivat și fericit pentru că jobul pe care îl ai, este acela la care ai visat mereu.

Creează

Găsește un mod creativ prin care te poți exprima. Va fi util și vei trece mai ușor prin toate încercările și necazurile vieții. Dansează, cântă, pictează, sculptează. Orice lucru care te face să te simți liber este binevenit. Creativitatea este o parte necesară a ființei tale. În cazul în care nu găsești un aspect creativ al vieții tale, atunci nu valorifici cu adevărat propria persoană.

Nu fi prins de lucrurile pe care le pierzi

Ține viu acel sentiment că orice pierdere deschide noi posibilități pentru tine. Treci peste aceasta și fii deschis pentru necunoscut.

Ajută-i pe alții

Atunci când crezi că viața este extrem de grea, începe să ajuți alți oameni și vei înțelege că poate fi, cu siguranță, mai rău.Această atitudine îți oferă posibilitatea de a face mai mult pentru altcineva.

Dragostea este întotdeauna cel mai important lucru din viața ta

Orice decizie spre care nu te duce inima este falsă. Uneori, cele mai bune decizii implică echilibrul dintre ideal și pragmatic. Oferă inimii și iubirii o însemnătate mai mare decât oricărui considerent practic.

Timiditatea te ține departe de la cunoașterea altor oameni

Cu toții avem o parte specială în noi care este bogată, valoroasă, prețioasă și strălucitoare. Este necesar să faci pauze pentru a-ți cunoaște mai profund propriul sine și propriul spirit. Și este la fel de necesar să împărtășești aceste lucruri cu alții. Nu toți vor aprecia și înțelege unicitatea ta, dar timiditatea nu îți va oferi siguranță și nu îți va elimina sentimentul de vulnerabilitate.

Ieși afară

Dacă vremea îți permite, petrece timpul în natură observând copacii, plantele, cerul, păsările. Simte cum bate vântul. Chiar dacă viața este încărcată și trece repede, acordă-ți câteva momente pentru a fi în sânul naturii și pentru a te delecta cu toate frumusețile pe care ți le oferă aceasta.

Rezolvă conflictele

Creștem învățând cum să ne descurcăm și să rezolvăm conflictele. Când apar conflictele, adevăratul motiv sunt temerile și iluziile oamenilor despre situația în care sunt. De-asemenea, oamenii cu care ai cele mai mari conflicte sunt și cei care te învață cel mai mult. Fii recunoscător că ai oportunități pentru a crește.

Iertarea este cheia spre vindecare

Iartă-te. Furia și supărarea vor lăsa amprente în sistemul tău imunitar. Iartă-te, pentru că nu ai știut. Iartă situația. Realizează că nu este personal. Folosește iertarea ca pe un mod de a-ți îmbunătăți viața. Motivul de a ierta pe cineva trebuie să fie necesitatea de a-ți vindeca spiritul.

Fă-ți din lucrurile importante o prioritate

Chiar dacă pui lucrurile pe planul secund, ele tind să fie importante în ceea ce privește creșterea și dorințele tale. Ce schimbare vei face azi?

Articol original pe: everydaypowerblog.com

Distribuie, dacă ți-a plăcut!


11 lucruri pe care le-am aflat fiind adult, dar pe care mi-aș fi dorit să le cunosc mai devreme


https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/cb/d8/df/cbd8df2f2dde4cd204db616fc42195d5.jpg

Am distribuit deja. Mulțumesc!

Publicitate